Restaurant & Lounge

Midtown Grill

Besøg vores Restaurant Midtown Grill og oplev klassiske retter med stor smag og med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer i hjertet af København med den mest betagende udsigt over vandet.  Midtown Grill skaber en afslappende ramme om enhver lejlighed - fra intime middage til store selskaber. Nyd bl.a. vores grillede lækre bøffer og fisk og skønne hjemmelavede desserter.

(Vi tager forbehold for ændringer i menuerne)

Åbningstider
Man-fredag: 6.30 - 22.30, Lør-søndag: 7.00-22.30
(alle dage lukket mellem kl. 11-12) 

Bemærk, at der p.t. ikke tilbydes brunch i Midtown Grill. Det er muligt at booke privat brunch for min. 20 personer via tlf. eller email. 

Thanksgiving 2017

Hos os kan du fejre højtiderne i smukke og hyggelige omgivelser. Den 23. november 2017, kan du nyde en autentisk amerikansk Thanksgiving middag "med det hele" i restaurant Midtown Grill. 

Se hele den lækre menu HER, og husk at du allerede nu kan reservere bord.


GAVEKORT TIL RESTAURANTEN

Et Copenhagen Marriott gavekort kan også bruges på lækre middage og drinks i Midtown Grill og PIER5. Se mere nedenfor. 

KØB GAVEKORT

BOOK BORD 

 

Pier 5 Bar & Lounge

Åbningstider: 11.00 - 01.00
Pier 5 er vores ekslusive bar og lounge, som serverer frisklavede cocktails og småretter. PIER 5 Bar & Lounge er det perfekte sted at mødes med venner efter en oplevelsesrig dag i København eller til en drink efter et besøg på vores steakhouse-restaurant. Stedet er også oplagt til små uformelle kaffemøder dagen igennem. Baren ligger ud til havnekanalen med en stor terrasse ved vandet, hvor vores gæster også kan nyde en drink eller få lidt let at spise.

 

Spisesteder i nærheden

København er kendt som den skandinaviske hovedstad for ny nordisk madkultur og byder på et stort udvalg af trendy restauranter og barer. Ønsker du at blive inspireret af den københavnske madscene - eller bestille bord på en af de mange restauranter - kan du læse mere på Visit Copenhagens hjemmeside.