Find det helt rigtige hoteltilbud hos os

HVIS DU BOOKER DIREKTE HOS OS, GARANTERER VI AT DU FÅR DEN BEDSTE PRIS
Der er stort set altid fordele og prisgaranti ved at booke et hotelværelse direkte hos hotellet. Det er der selvfølgelig også hos os - og skulle det ske, at du finder det samme værelse til en lavere pris et andet sted, så får du selvfølgelig samme pris hos os på Copenhagen Marriott - plus at vi giver dig ekstra 25% rabat.
Se betingelser her.

WEEKENDTILBUD 

MARTS: ROMANTIC CITY BREAK BY THE WATERFRONT
I hele marts kan du invitere kæresten på romantisk city break, hvor du får vandudsigt og mange af Københavns attraktioner, restauranter og oplevelser i gåafstand fra hotellet.

Sådan gør du: Al online booking og tjek af priser foregår via marriott.com

 

ET VÆLD AF FORDELE MED MARRIOTT REWARDS
Er du ikke medlem endnu, så meld dig ind og nyd de ekstra gode priser og de mange fordele. Du opsamler point for hver overnatning, som kan bruges i hele verden på alle hoteller i Marriott kæden - og selvfølgelig også på vores to københavnske hoteller (Copenhagen Marriott og AC Bella Sky Copenhagen). Du får desuden adgang til Marriott Mobile App, som kan bruges til booking og forskellige serviceydelser.

Tilmeld dig gratis her.

 

TJEK TILBUDDENE - OG TJEK KALENDEREN
Det er en god ide at tjekke de aktuelle tilbud - og ikke mindst priserne på forskellige dage. Priser på værelser varierer alt efter efterspørgselen i byen. Hvis du ikke har en helt fast overnatningsdato, så vælg "my dates are flexible" og tjek priserne på de forskellige datoer, før du booker. 

Klik her og se dine muligheder.

 

FÅR DU VORES NYHEDSBREVE? SÅ KAN DU VINDE HOTELOPHOLD OG ANDRE SKØNNE PRÆMIER
Vælg de emner, der interesserer dig - og du får de bedste tilbud og nyheder først. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om mindst én stor præmie.

Vælg dit abonnement - og vær med i konkurrencen